0 producten

|

€ 0,00

Bezorgen

Levering Geen verzendkosten Bij orders boven de €75

Over Ons

Welkom bij Mariposa Import. Europa's eerste en originele webshop voor mensen met kroes, gemengd en krullend haar. 

Hallo, ik ben Lori van Echtelt, de eigenares en oprichtster van Mariposa Import, gevestigd in Nederland. Ik ben Amerikaanse en ik ben  in 2000 naar Nederland geëmigreerd en kwam erachter dat de producten die ik gewend was te gebruiken hier in Nederland niet verkrijgbaar waren. Ik heb eerst anderen gevraagd of zij deze producten konden importeren en men weigerde dat te doen. Ik heb een achtergrond als financieel controller en ik heb meerdere diploma's op het gebied van haarverzorging, dus ik besloot om zelf de producten te importeren en te verkopen. Dat was 1 van de beste beslissingen die ik ooit genomen heb. Ik draag mijn haar al meer dan 30 jaar natuurlijk, zelfs toen het nog niet populair was.

Nu helpen we al bijna 8 jaar krullen- en afro haar klanten in Europa en over de hele wereld. Wij versturen overal buiten Noord Amerika. 

Wij verkopen kwaliteitsprodukten (zonder petroleum of minerale olie) voor ieder type krullend haar. We verkopen ook produkten om je haar op een naturlijke manier stijl te maken zonder het gebruik van schadelijke chemicalien. Dit is het jaar om van je haar te houden! Verstop je haar niet langer onder weaves of pruiken.

Mariposa Import is gestart in februari 2004. Het is de eerste en originele webshop gericht op krullend en kroeshaar in West Europa.
Wij zijn gespecialiseerd in unieke, kwalitatieve, haar- en huidprodukten uit Amerika en Afrika.Veel van de produkten op deze website waren tot nu toe niet beschikbaar op de Europese markt. Wij verkopen alleen produkten die we zelf gebruiken. De produkten die we verkopen bevatten geen minerale olie of petrolatum, ingredienten die vochtopname door het haar blokkeren. Het selecteren van produkten is gebaseerd op onze persoonlijke ervaring en die van onze vrienden.

We zullen steeds interessante produkten blijven toevoegen.

Blijf dus zeker ook terugkomen om te zien wat er toegevoegd is.

Love your hair!
Lori